Vse kategorije
EN
predstavitev podjetja

Domov> O meni > predstavitev podjetja

predstavitev podjetja

predstavitev podjetja

Hunan WPX Communication Technology Co., Ltd. (v nadaljevanju WPX) je bilo ustanovljeno avgusta 2009 in je specializirano za proizvodnjo prenapetostnih zaščitnih naprav. Imamo oddelek za raziskave in razvoj, proizvodno delavnico, ekipo za prodajo in poprodajne storitve ter smo vzpostavili proizvodno bazo na več kot 2000 kvadratnih metrih.

Izdelki in aplikacije za zaščito pred svetlobo:

Naši izdelki se pogosto uporabljajo v komunikacijah, elektroenergetiki, financah, transportu, petrokemiji, nadzoru varnosti, vremenu, fotovoltaiki, radiu in televiziji ter na drugih področjih. Naši izdelki so pridobili zaupanje uporabnikov s čudovitim videzom, odlično zmogljivostjo, stabilno in zanesljivo kakovostjo ter popolno poprodajno storitvijo.

Naše vrednote

Ustvarjalnost in navdušenje sta pozitivna in nalezljiva. So tudi temelj inovativnosti – kar je ena od osnovnih vrednot našega poslovanja.

Inovacije

Inovativnost je most v prihodnost. Zato je tudi odločilen dejavnik, ki usmerja naš način razmišljanja v procesu obravnavanja potreb strank, proizvodnje izdelkov in zagotavljanja rešitev.

Kakovost

Naše vodilo: vaše zadovoljstvo z nami, vaše veselje do dela z nami. To ne velja samo za kakovost. Velja v vseh pogledih.

Pogum

Gremo naprej. Tudi v težkih časih smo o tem prepričani. Nabrali smo dolgoletne izkušnje v industriji in ohranili pozitiven odnos sodelovanja z našimi strankami.

Zanesljivost

Dobra partnerstva bodo vedno prestala preizkus časa. Zato vedno delamo dolgoročne načrte. Imamo trdne finančne temelje. S spreminjajočim se okoljem bomo dolgoročno vlagali v usposabljanje.

Zaupajte

Zaupanje je osnova vsakega uspešnega odnosa. Z našimi strankami vedno komuniciramo in se razumemo na odprt in pošten način, s čimer smo pridobili zaupanje naših strank. Za to smo zelo hvaležni.

Delovni čas: 8:00 ~ 17:00

VKLJUČITE ZDAJ

Zapri
Poizvedi zdaj